Twenterand

Uitvaart informatieavond in Het Punt

Door de redactie

Mensen hechten steeds meer waarde aan een persoonlijke uitvaart. Een bijzondere plek of aankleding, groots of juist intiem; het afscheid wordt vaak geheel naar wens ingevuld. Wat er allemaal mogelijk is, ontdekt u tijdens de Uitvaart Informatieavond op vrijdag 14 februari in Activiteitencentrum Het Punt Vroomshoop.

De Uitvaart Informatieavond is een informele gelegenheid om u kennis te laten maken met ERA Uitvaartverzorging en u te inspireren en informeren op de mogelijkheden bij een afscheid. Rayan Wuite en Louis Scholten van ERA Uitvaartverzorging zijn de initiatiefnemers voor deze avond. Zij zijn sinds april 2019 actief in Vroomshoop en omgeving.

"Tijdens de informatiedag kunt u vrijblijvend kennismaken met ons. Verder kunt u inspiratie en informatie opdoen bij een aantal andere bedrijven en organisaties uit de uitvaartbranche. Zo kunt u het uitgebreide aanbod ontdekken op het gebied van rouwvervoer, uitvaartkisten en herinneringsproducten. De medewerkers van crematorium de Lariks en Natuurbegraafplaats Hoogengraven staan klaar om uw vragen te beantwoorden over cremeren en begraven".

Graag ontmoeten zij u op 14 februari tussen 16.00 en 20.00 uur in Activiteitencentrum het Punt, Burgemeester Koetjestraat 2, Vroomshoop. Voor meer informatie kunt u kijken op de website: www.era-uitvaartzorg.nl