Twenterand

Open huis voor ondernemers bij DOEN Klussen Bouwen

Door de redactie

Op vrijdag 31 januari was er een open huis voor de lokale ondernemers uit Vriezenveen en omstreken. Het afgelopen jaar is er veel veranderd bij DOEN, de winkel is geheel vernieuwd en vele nieuwe producten liggen in de schappen. Op bijna elk vakgebied is het assortiment uitgebreid zoals bij de verfafdeling, ijzerwaren, gereedschappen, deuren, kasten, behang, kamerplanten, schoonmaak en nog veel meer.

Na een jaar hard werken met een nieuw deskundig team was het tijd om de lokale ondernemers weer kennis te laten maken met vernieuwde DOEN. Om dit jubileum te vieren en om de lokale ondernemers hier deel van uit te laten maken is deze avond georganiseerd. Met medewerking van een aantal leveranciers is dit een mooie avond geworden met een goede opkomst. Mede door onder meer presentaties van Berdal dakbedekking, Laserliner bouwlasers, Histor en Sigma en een prachtige carving show van het Makita Carving Team die hun kunsten lieten zien met een kettingzaag. Bedrijfsleider Gert Markvoort: "Ik wil graag iedereen bedanken voor het vertrouwen en hun komst naar de winkel".

DOEN klussen en Bouwen is een winkel voor zowel particulier als ondernemer. Neem alvast een kijkje op de vernieuwde website www.doenklussenenbouwen.nl en bezoek de winkel aan de Nieuwe Daarlerveenseweg 13 te Vriezenveen.