Twenterand

Compleet vernieuwde foto- en filmstudio Stefan Schipper fotografie

Door de redactie

De afgelopen weken is er ontzettend veel werk verzet aan het Westeinde 85 in Vriezenveen. Hier bevindt zich al meer dan dertig jaar de fotostudio en zaak van Stefan Schipper.

"In onze fotostudio was het altijd zo druk dat we simpelweg nooit tijd hadden om deze aan te pakken, maar door het coronavirus hebben we toch tijd gevonden om alles compleet aan te restylen. Zo zijn de muren grijs en het plafond zwart geschilderd, is er een mooie zithoek inclusief nieuwe tafel, make-uptafel met houten wanden en spiegel, compleet nieuwe led 'dag' verlichting, nieuwe Broncolor flits installatie, en zijn alle statieven voorzien van wielen. Verder hebben we de studio kunnen vergroten door een nieuwe indeling en zijn er nieuwe decor- en fotoachterwanden gemaakt (o.a. graffiti, roestplaten, en airbrushed look).

Ook is alle vloerbedekking verwijderd en hebben we de vloer compleet vervangen door een betonlook pvc-vloer. Bij de ingang van de zaak zijn allemaal nieuwe beachvlaggen, stoepborden, spandoeken en een schoonloopmat gekomen. In de zaak hangt een mega tv-scherm waar de hele dag foto's op afgespeeld worden en alle foto's in de winkel zijn vervangen met de nieuwste printtechnieken (onder andere op pure metal, chrome/spiegel look en leer) en zijn in de etalage alle foto's op doek geprint en worden deze met ledframes aangelicht.

Stefan Schipper is ontzettend blij met dit geweldige resultaat en heeft onlangs Schipper Media Productions van zijn zoon Sem Schipper (17 jaar) toegevoegd aan zijn bedrijf. Die neemt onder andere alle bedrijfsfilms en videoproducties voor zijn rekening. Stefan Schipper hoopt zo weer vooruitstrevend te zijn en klaar te zijn voor de toekomst. Stefan Schipper is al meer dan dertig jaar Nederlands meeste bekroonde fotograaf met meer dan 39 fotoprijzen in binnen- en buitenland. Hij ontving onlangs de Koninklijke onderscheiding Ridder in de orde van Oranje ¿ Nassau.