Gesponsord door

BEBO vloeren nieuwe hoofdsponsor DETO

Door de redactie

DETO heeft zaterdag 7 januari tijdens de nieuwjaarsreceptie de nieuwe hoofdsponsor gepresenteerd. Vanaf seizoen 2017/2018 prijkt de naam van BEBO vloeren op de shirts van DETO 1. BEBO staat als sponsor op de voorzijde en Plegt blijft op de achterzijde.

BEBO geniet landelijke bekendheid als aanbieder van allerlei soorten producten waarvan parket het meest tot de verbeelding spreekt. Deze combinatie van BEBO en Plegt geeft ons volop vertrouwen voor de komende jaren en we zijn als DETO zeer content met deze nieuwe hoofdsponsor. Johan Van de Beek, directeur BEBO vloeren, lichtte toe dat hij er trots op is om komend seizoen hoofdsponsor van DETO te zijn. Met BEBO als nieuwe sponsor nam DETO zaterdag afscheid van Witte van Moort. Bijna ondenkbaar dat na dertig jaar de drie bekende letters WVM vanaf komend seizoen niet meer op de shirts van DETO 1 staan?

Dertig jaar dezelfde hoofdsponsor is uniek gegeven in de voetballerij

DETO voorzitter Arjan Goosselink geeft aan: "Adrie van Moort staat en stond voor de afspraken: "een man een man, een woord een woord"... Wij zijn ook blij dat Witte van Moort (tegenwoordig onder leiding van Wido van Moort) aan DETO verbonden blijft de komende jaren. Niet meer als hoofdsponsor, maar als sponsor van onze jeugd. DETO is veel dank verschuldigd aan de firma Witte van Moort en aan Adri van Moort in het bijzonder. Daarom is Adri van Moort benoemd tot ere-lid van de Businessclub van DETO". In de kantine van DETO werd door de heren Van Moort en Van de Beek het nieuwe shirt van DETO 1 onthuld.

Lees De Toren & De Toren van Twenterand online.Weer