Hardenberg

Basic4Life blij met komst Hans Borghuis naar Petrakerk Hardenberg

Door de redactie

Op zondagavond 15 september komt Hans Borghuis naar Hardenberg. Hans is een veel gevraagde spreker binnen de christelijke scene.Als stichting Basic4Life zijn wij dan ook erg enthousiast over zijn bezoek aan Hardenberg. Het is een avond waar Hans vertelt over zijn werk. Hij helpt vrouwen en mannen uit de prostitutie te stappen en weer op eigen benen te staan door ze mee te nemen in zijn liefde voor het evangelie.

Ook was Hans gedurende langere tijd verbonden aan de Alpha cursus. Deze avond zal de Basic4Life worshipband bekende aanbiddingsliederen spelen. Basic4Life organiseert avonden om mensen in contact te brengen met Jezus maar ook om christenen op te bouwen en te bemoedigen in hun geloofsleven. Wij zijn geen kerk, maar vinden het nodig nieuwe wegen te bewandelen waardoor wij naar buiten kunnen treden met de boodschap die God ons heeft gegeven aldus een van de bestuursleden. We merken dat er bij veel mensen de levensvragen leven: wie ben ik, wat doe ik hier en waar ga ik naartoe. Ben je hier alleen maar om te werken en een paar uur per dag vrij te zijn of is er een groter doel in je leven? Door bekende Nederlanders hun levensverhaal te laten vertellen waarin ze duidelijk maken dat hun leven verrijkt is met het leren kennen van Jezus denken wij te kunnen beantwoorden aan de vele vragen die er heersen bij vele mensen. We merken dat deze behoefte er ook is door de druk bezochte avonden door zowel jongeren als ouderen.

De avond zal muzikaal omlijst worden door de Basic4life worshipband.

De toegang voor deze avond is gratis en zal plaatsvinden de Petrakerk, Witte de Withstraat 18 (tegenover de Jumbo), inloop vanaf 19.00 uur en start van de avond is 19.30 uur.