Hardenberg

BANZO/Side-Out en hoofdtrainer Nico Huisman verlengen samenwerking

Ingezonden

Na 3 zeer succesvolle jaren bij het eerste heren volleybalteam hebben de technische commissie en trainer/coach Nico Huisman de samenwerking verlengd. Ook in het seizoen 2019-2020 zal Nico Huisman de jonge en talentvolle eerste herenselectie onder zijn hoede houden. Hiermee wordt de prima samenwerking verder verstevigd en kan men de ingeslagen weg vervolgen.

Dit is geweldig nieuws voor de selectie, vereniging en voornamelijk de jongens/herenlijn. Nico Huisman, woonachtig in Assen, is er de afgelopen jaren in geslaagd om zowel het team als individuele spelers beter te maken. Als teamprestatie mag zeker genoemd worden dat men 2 jaar geleden is gepromoveerd naar de landelijke 2e divisie en daar tot op heden prima resultaten behaald. Een verder verjongde selectie die bij vlagen attractief volleybal speelt en mooie resultaten weet te boeken. De selectie ontwikkelt zich uitstekend en er is dit seizoen weer ruimte gecreëerd voor spelers uit de eigen gelederen en ambitieuze spelers van elders.

Op individueel niveau is natuurlijk het uitkomen van de 15-jarige Stijn de Ruijter in Oranje onder 17 een mooie beloning voor Stijn. Tevens zijn er in de teams onder heren 1 een aantal (jeugd)spelers die zich langzamerhand aan het klaar stomen zijn voor het mogelijk in de toekomst uitkomen in de eerste herenselectie.

Voor volgend seizoen is wederom de ruimte om nieuwe spelers in te passen. Het eerste herenteam wil onder leiding van Nico Huisman het komende seizoen wederom hun grenzen verleggen en zich verder verbeteren. Spelers die hier hun steentje aan bij willen dragen zijn van harte welkom om eens te proeven aan het trainen bij BANZO/Side-Out.

De selectie, Nico Huisman en de vereniging kijken met veel plezier en tevredenheid uit naar het seizoen 2019-2020.