Hardenberg

Bakkerij van der Most bakt lekkerste oliebollen van Overijssel

Door de redactie

De oliebollen van Bakkerij van der Most zijn bekroond met goud en uitgeroepen tot lekkerste van Overijssel.

Volgens het Nederlands Bakkerij Centrum in Wageningen voldoen de oliebollen aan de strenge kwaliteitseisen en onderscheidt het zich van andere producten. Zij bekroonden het product dan ook met goud. Daarnaast werden de oliebollen van Van der Most vandaag uitgeroepen tot lekkerste van Overijssel door de Oliebollentest online, de opvolger van de AD Oliebollentest. Zij beoordeelden de oliebol met een mooie 9,5!

Zowel bij het Nederlands Bakkerij Centrum als bij de Oliebollentest online worden de producten getest door objectieve keurmeesters. Zij beoordelen diverse aspecten van het product, zoals de vorm, kleur, vulling, geur en smaak/aroma.

Naast de oliebollen zijn ook de appelbeignets en de kerstkaneelstol door het Nederlands Bakkerij Centrum bekroond met goud. 'Wij zijn enorm trots op deze bekroningen!', aldus een enthousiaste Mark van der Most, eigenaar van de bakkerij.

De bekroonde producten zijn te koop in de winkels van Bakkerij van der Most in Dalfsen, Dedemsvaart, Heino, Lemelerveld, Ommen en Raalte of via www.bakkerijvandermost.nl