Hardenberg

Bakkerij Borgman vertrekt uit Marslanden

Door de redactie

"Jammer, maar helaas het is niet anders"/ Luidt de reactie van Sander Borgman, eigenaar van Bakkerij Borgman op de vraag of de winkel in de Marslanden gaat sluiten.

De eigenaar van het winkelpand, waarin Bakkerij Borgman is gevestigd, heeft het verkocht aan de Aldi en deze partij wilde het aflopende huurcontract niet verlengen. Inmiddels zijn de deuren gesloten, afgelopen zaterdag 23 maart was de winkel voor het laatst geopend.

In december 2017, vlak voor de kerst, opende Bakkerij Borgman zijn tweede winkel op deze locatie, het was meteen merkbaar dat er behoefte was aan een warme bakker in deze buurt. Of het nu om een lekker broodje voor tussen de middag ging of om een gebakje bij de koffie, steeds meer buurtbewoners wisten de winkel met al z'n lekkernijen al snel te vinden. Ook voor de grote weekend bestellingen bestaat er inmiddels een grote vaste klantenkring, dit alles is in een jaar tijd opgebouwd. "Het is erg jammer dat de stekker er nu al uit moet", aldus Sander Borgman. "De deuren van onze winkel in het centrum van Hardenberg staan wagenwijd open voor al onze klanten en wij heten onze 'Marslanden klanten' een warm welkom aan de Voorstraat, waar je straks met het mooie weer tevens kunt genieten van een kop koffie met vers gebak op ons terras".