Twenterand

Badminton Twenterand zoekt jeugdtrainer

Ingezonden

'Sporten in een gemotiveerde ontspannen omgeving' dat is wat badmintonvereniging Twenterand nastreeft. Dat doen ze door iedereen jong, oud, fanatiek of recreatief een plek te geven. Badmintonvereniging Twenterand zoekt een trainer die gedreven is om de jeugd iets te leren, ze weet te motiveren, creatief is in het geven van trainingen en vooral inzet en plezier bevorderd bij de jeugdleden.

De vereniging heeft ongeveer dertien jeugdleden en jaarlijks is er een jeugd competitieteam. Voor de jeugd is het niet alleen belangrijk dat zij zich ontwikkelen in het spel, ook elkaar motiveren en plezier te hebben in het spel. De trainingen vinden op dit moment plaats op de dinsdag- en woensdagavond van 19.00 tot 20.00 uur. Een wijziging in de trainingsavond en een onkosten- en/of reisvergoeding behoort tot de mogelijkheden.

BV Twenterand is de enige badmintonvereniging in de gemeente Twenterand. Er zijn twee speellocaties te weten: Den Ham en Vroomshoop. Wij zijn een relatief kleine vereniging doch met trouwe leden die gemotiveerd en enthousiast wekelijks met elkaar een potje slaan en/of competitie spelen.

Zie jij dit wel zitten of wil je meer weten? Stuur dan een mailtje naar secretariaat@badmintontwenterand.nl. Zie voor meer informatie over de vereniging de website en social media.