Hardenberg

Back Home Hardenberg 2019

Door de redactie

'Back to the 70's & 80's party' is een avondvullend spetterend feest op 9 februari 2019 bij Zaal mulder in Hardenberg, een avond waarin je compleet "los gaat" in een ongedwongen sfeer. Een avond terug naar de tijd van de walkman, Madonna, Status Quo en vele anderen.

Het is een feest waar je heen gaat, puur voor de gezelligheid met leuke mensen die je misschien nog kent vanuit de jeugdperiode, met de beste dansbare muziek, op een top locatie en dat voor een betaalbare entreeprijs. Zaal Mulder wordt helemaal omgetoverd naar de jaren zeventig en tachtig, zodat bij binnenkomst de automatische piloot in de mens een soort tijdmachine in werking zet die er voor zorgt dat de persoon weer terug gaat naar de jeugdperiode. Spiegelbollen zullen die avond overuren draaien en de discoverlichting zorgt voor de juiste sfeer, aangevuld met de mega verlichte 'Saturday Night Fever' dansvloer. De muziek, voorzien van beeld, die tijdloos is, zal ervoor zorgen dat je niet stil kunt blijven staan tijdens de beste, de lekkerste en meest swingende Floor Fillers. Het dak gaat er af als de beide heren Gerrits en Stoeten de ene na de ander topper zullen draaien uit de tijd van AVRO'S Top Pop, Veronica's Countdown.

De deuren gaan open om 20.30 uur, wat betekent dat er vanaf dat moment de klassiekers van top artiesten al te zien en te horen zijn en de dansvloer gevuld kan worden.

Ze hanteren géén verplichte dresscode, dus kom zoals je wilt! Kaartverkoop bij Zaal Mulder en Jan Gerrits Tweewielers.

Lees De Toren & De Toren van Twenterand online.Weer