Hardenberg

Avondvierdaagse 2019 in Hardenberg

Ingezonden

Avondvierdaagse 2019 in Hardenberg

Van woensdag 12 juni tot en met zaterdag 15 juni kan er weer gezond en sportief gewandeld worden tijdens de avondvierdaagse in Hardenberg.

De voorinschrijving vindt dit jaar weer plaats in het Vechtdal College aan de Burgemeester Schuitestraat. De inschrijving is op woensdag 15 mei van 15.30 tot 16.30 uur.

De kosten voor de vijf en tien kilometer bedragen vier euro, maar in de voorverkoop betaalt u slechts 3.75 euro. Voor kleuters bedragen de kosten slechts 2.00 euro. De basisscholen in Hardenberg hebben inmiddels de digitale inschrijving ontvangen.

Het startbureau is op woensdag tot en met vrijdag geopend vanaf 17.00 uur en op zaterdag is het bureau geopend vanaf 12.00 uur geopend.

Natuur en Milieu

Natuurlijk is er ook dit jaar weer een thema, en dat is: "Natuur en Milieu".

Dat biedt liefhebbers die graag verkleed willen deelnemen meer dan voldoende inspiratie voor leuke uitdossing. Op zaterdagmiddag 15 juni wordt er gejureerd vanaf de start. Er zijn drie prijzen beschikbaar voor de mensen met de meest originele uitdossing! Vanaf het sportpark De Boshoek zullen de wandelaars worden begeleid door verschillende muziekkorpsen. Op de Markt in het centrum van Hardenberg vindt de uitreiking plaats van de originaliteitprijs.

Website

Aan de website wordt momenteel hard gewerkt, wij hopen deze zo snel mogelijk te presenteren. Blijft u kijken op www.hardenbergervierdaagse.nl. Hier zullen de tips en routes worden geplaatst. Natuurlijk kunt u ook een kijkje nemen op de Facebook pagina van de wandelvierdaagse.

Tot slot wenst het comité iedereen heel veel wandelplezier.

Sportieve groet namens Comité Hardenberger Vierdaagse