Hardenberg

Avereester nieuws voortaan in De Toren

Door de redactie

Aan alles komt een eind. Zo ook aan de E-krant deDedemsvaartse op www.dededemsvaartse.nl van Geke Lensen. Vandaag daarvan de twintigste en laatste editie. Jammer? Zeker! Maar tegelijk ook goed nieuws, want de nieuwsvoorziening uit Dedemsvaart en omstreken gaat onverminderd door.

't Voartbestaan

De online krant was een succes, maar tegelijk is afgelopen periode gebleken dat een fysieke krant door velen node gemist wordt. Gewoon een krant op de mat, kopje koffie erbij, lekker bladeren.en het lokale nieuws tot u nemen. Dat kan voortaan met weekblad De Toren, sinds jaar en dag hèt weekblad in de gemeente Hardenberg, die wekelijks op woensdag van de persen rolt. Vanaf september daarin wekelijks twee pagina's met specifiek nieuws en wetenswaardigheden uit 'het Avereester land' onder de noemer 't Voartbestaan. Geke Lensen: "Ik mag het schrijven en doe dat graag aan de hand van uw tips. Ik blijf deze graag ontvangen via tel. 06-15014861 of via email: info@schrijverijlensen.nl . Gewoon Doen!

Met betrekking tot deDedemsvaartse wil ik iedereen bedanken, die mijn online krant in relatief korte tijd naam heeft gegeven en tot een succes hebben gemaakt. Zonder uw steun en hulp was het nooit mogelijk geweest en zal het ook in de toekomst niet lukken. Via De Toren blijf ik u dan ook graag horen en zien. Zonder 'hoog van de Toren' te blazen kunnen we samen prachtig nieuws uit het Avereest Land maken. Ik ga ervoor!".