Hardenberg

AutoFirst Hofsink en Nijland sluit zich aan bij EDGe Mobility

Door de redactie

De markt van elektrisch rijden ontwikkelt zich in een snel tempo. Er komen geregeld nieuwe modellen elektrische auto's op de markt en de techniek wordt steeds geavanceerder. "We zien een toename van elektrische en hybride auto's, dit is een hele andere soort van techniek voor ons dan de huidige benzine en diesel auto's. Om u hier ook in de toekomst van dienst te kunnen zijn, zijn we een samenwerking aangegaan met EDGe Mobility", zo vertelt Marcel Nijland.

EDGe Mobility is hét kwaliteitskeurmerk en kenniscentrum op het gebied van elektrisch rijden voor autodealers en onafhankelijke autobedrijven, zoals AutoFirst Hofsink en Nijland. Aangesloten autobedrijven worden op het gebied van elektrisch rijden ondersteunt door middel van continue scholing en krijgen uitgebreide marketingservices.

"Het keurmerk houdt in het kort in dat wij ook aan uw elektrische auto kunnen werken", zegt Marcel Nijland. "We hebben alle speciale gereedschappen al in huis, tevens zullen we hiervoor speciale opleidingen volgen, zodat wij u ook kunnen adviseren in laadpalen en laadkabels. We kunnen dan ook met trots zeggen dat wij als één van de eerste bedrijven in Nederland alle certificaten hiervoor behaald hebben".

"Dit betekent natuurlijk niet dat wij ons nu volledig en alléén gaan richten op de elektrische en hybride auto's. Natuurlijk blijven wij ook ons continu scholen in brandstofmotoren en nieuwe technieken", aldus Marcel Nijland. AutoFirst Hofsink en Nijland is klaar voor de toekomst.