Ommen

Auto Palace Ommen wordt Autobedrijf Bouwman Peugeot Ommen

Door de redactie

Per 1 januari 2019 zal de Peugeot-vestiging in Ommen toegevoegd worden aan de activiteiten van Autobedrijf Bouwman. Met deze overname voegt Autobedrijf Bouwman de Peugeot vestiging aan haar Citroën en DS netwerk toe dat daarmee wordt uitgebreid naar twee vestigingen. Voor Autobedrijf Bouwman betekent de overname een mooie uitbreiding van de bestaande merken Citroën & DS.

Per 1 januari 2019 neemt Autobedrijf Bouwman de Peugeot-vestiging Ommen van AUTO PALACE Groep over. Alle medewerkers zijn onderdeel van deze overname en zullen per genoemde datum in dienst treden bij Autobedrijf Bouwman om de klanten optimaal te kunnen blijven bedienen.

Met deze overname versterkt Autobedrijf Bouwman haar positie als Citroën, DS & Peugeot-dealer in Ommen en omgeving. Naast de bestaande Citroën en DS vestiging aan de Hammerweg in Ommen groeit het met deze Peugeot vestiging aan de Patrijsstraat in Ommen uit naar 2 vestigingen. Voor Autobedrijf Bouwman betekent deze overname weer een mooie stap in de uitbreiding van haar bestaande merken Citroën en DS.

"Met ons merkenportfolio van in totaal drie merken en twee vestigingen versterken wij onze positie in onze lokale bewerkingsgebied Ommen en omgeving".