Hardenberg

Irish Summer met Angelo Kelly & Family

Door de redactie

Angelo Kelly & Family brengt de Irish Summer naar Nederland. Na het grote succes van de Open Air Tour 2018 en een uitverkochte kersttour met meer dan 70.000 bezoekers volgt op donderdag 20 juni een warming-up show in de Voorveghter.

 

Wie aan Ierland denkt, denkt als eerste aan de mooie groene landschappen, Dublin, schapen, Guinness bier, het regenachtige weer en natuurlijk aan de typische Ierse muziek. Iedereen heeft een eigen beeld van dit eiland. Angelo, zijn vrouw Kira en de kinderen Gabriel, Helen, Emma, Joseph en William willen het publiek meenemen op een muzikale reis met tradiotionele Ierse songs maar ook veel songs van het succesvolle album Irish Heart van Angelo Kelly & Family. Dit album stond op plek 2 in de Duitse album charts en in veel andere Europese landen. Bij de Irish Summer tour staan Angelo en familie niet alleen op het podium, ze nemen ook zeven Ierse muzikanten mee. Daarmee staan er maar liefst veertien mensen op het podium om het publiek een mooie avond te bezorgen. Het concert in Hardenberg wordt een bijzonder concert omdat dit een warming-up is voor de grote zomer open air tour met meer dan 35 optredens in Europa voor een publiek van 1.500 tot 5.000 mensen per show. Daarom is een concert in de Voorveghter, met 450 bezoekers, een bijzonder optreden.

 

Ontmoet de Family

Bent u een echte fan en zou u de 'Family' wel eens willen ontmoeten? Doe dan mee aan de actie 'Win een Meet & Greet met Angelo Kelly & Family'. Onder de deelnemers verloot Weekblad De Toren een Meet & Greet voor twee personen. De winnaars ontmoeten hun idolen op 20 juni, voorafgaand aan het optreden in de Voorveghter. Uiteraard mogen zij ook het concert bijwonen.