Hardenberg

Anders omgaan met stress

Door de redactie

Heb jij te veel aan je hoofd? Last van lichamelijke stressklachten? Klachten door stress ontstaan als je tussendoor niet goed tot rust komt. Een cursus mindfulness kan helpen om de balans te vinden tussen stress en ontspanning. In acht weken onderzoek je hoe stress bij jou ontstaat. Maar ook wat je plezier geeft. Dit doe je met oefeningen in aandacht. Je komt meer over jezelf te weten en leer minder hard te oordelen over jezelf.

Wanneer en waar?

Acht avonden vanaf vrijdag 4 september van 19.30 uur – 22.00 uur. Fysiotherapie De Binder in Gramsbergen. De cursus is inclusief een stiltedag.

Judith Kars is tot mindfulness-trainer opgeleid aan 't Radboud UMC in Nijmegen. Ze volgt regelmatig bijscholingen en geeft cursus in Zutphen en Gramsbergen. Naast omgaan met stress geeft ze training in communiceren met aandacht.

Vergoeding zorgverzekering

Ben je aanvullend verzekerd? Veel verzekeraars vergoeden een deel van deze cursus mindfulness. Meer weten? Vraag een gratis kennismakingsgesprek. Judith kars, Heanig an Mindfulness, judith@heanig-an.nl, 06–44271732.