Hardenberg

Amused Food & Wine is nieuw binnengekomen in de Lekker 2020

Door de redactie

Amused Food & Wine is nieuw binnengekomen in de Lekker 2020. Deze prestigieuze lijst van 500 restaurants is deze week gepubliceerd en sommelier Corine Vink is tijdens de lancering van deze lijst bij de Hennessy Nationale Gastvrijheidsprijs zesde geworden. Dit is de wedstrijd voor aanstormend talent in de gastvrijheidssector. Dubbel feest dus, zeker na de verkiezing tot beste restaurant van de provincies Overijssel, Flevoland en Drenthe in de restaurantweek van oktober.

PETRUS

Onlangs mochten ze ook al lid worden van de Jeunes Restaurateurs d' Europe, de restaurantclub met bijna 300 leden in Europa met louter jonge en ambitieuze restaurateurs.

Genoeg reden om iets speciaals te doen. Op 23 november komt Ludwig Hiedler, topproducent van Veltlinerwijnen uit het Kamptal in Oostenrijk op bezoek. Ze proeven deze middag een driegangen lunch met bijpassende wijnen van Hiedler. Ludwig zal de wijnen zelf schenken en het verhaal vertellen over de geheimen van zijn bijzondere wijnen. Meer informatie www.amused.green