Hardenberg

Alzheimercafé Coevorden

Door de redactie

Op dinsdag 5 februari is er weer een avond van het Alzheimer Café Coevorden.Het Alzheimer Café wordt gehouden in het Kasteel te Coevorden (Kasteel 29). Het accent van de avonden ligt op het elkaar ontmoeten. Elke avond kent zijn eigen thema, deze keer is het 'Waar moet ik zijn... wie helpt mij...'

Steeds meer wordt van overheidswege verwacht, dat men langer thuis blijft wonen. Van de direct betrokkenen, die om de mensen die lijden aan de ziekte dementie heen staan, wordt steeds meer verwacht en de rol die men moet vervullen wordt steeds meer gecompliceerd. Adequate, individuele hulp en ondersteuning is dan ook van essentieel belang. Maar...., bij wie moet ik daarvoor zijn en wie help mij die hulp te vinden.

Deze avond wordt hierover meer duidelijkheid verschaft. Het Alzheimercafé Coevorden is gevestigd in het Kasteel te Coevorden. Kasteel 29. Vanaf 19.00 uur is ontvangst met koffie of thee. Het programma duurt tot ongeveer 21.30 uur. Mocht u aangepast vervoer nodig zijn en/of voor meer informatie, dan kunt u contact opnemen met Joop ten Caat, coördinator van het Alzheimer Café Coevorden, (0524-526863 of 06-19431405.U hoeft zich niet aan te melden. De toegang is gratis, evenals het kopje koffie of thee.