Hardenberg

Aldi op Erve Hamhuijs weer open

Door de redactie

Door verbouwing nu open bakkerij in grotere winkel. Na een verbouwing van enkele weken is vrijdagochtend 26 juli het vernieuwde Aldi-filiaal aan de Erve Hamhuijs in Hardenberg weer geopend.

Het naastgelegen pand is bij de winkel getrokken, waardoor het winkelvloeroppervlak is vergroot tot 1000m2. Door de extra ruimte zijn de producten makkelijker vindbaar. Ook de bakkerij heeft meer ruimte gekregen en een vernieuwd uiterlijk. Het heeft een meer open, consumentenvriendelijke uitstraling gekregen. De hele ochtend was het een gezellige drukte in de winkel.

"We zijn erg blij met deze aanpassing. Het versgebakken brood is hierdoor niet alleen heerlijk te ruiken in de winkel, maar je kunt de collega's ook zien bakken. Ook is het meer overzichtelijk geworden en zijn de producten beter vindbaar door de verruiming van de winkel", aldus filiaalleider Jacco Kaspers.

Ook biedt de winkel 90 gratis comfortabele parkeerplaatsen. Dit is van belang omdat dit filiaal een regiofunctie heeft. Er komen veel klanten uit omliggende plaatsen, zoals voor Slagharen, Gramsbergen en Dedemsvaart.

De openingstijden van het Aldi filiaal aan de Erve Hamhuijs in Hardenberg zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 21.00 uur. Op zaterdag van 8.00 uur tot 20.00 uur en op zondag van 13.00 uur tot 17.00 uur.