Hardenberg

AK Schoonmaak neemt deel Schoonmaakbedrijf Jaap Mol over

Door de redactie

AK Schoonmaak neemt per 1 maart de schoonmaakwerkzaamheden die binnen plaatsvinden en het bijbehorende personeel over van Schoonmaakbedrijf Jaap Mol. Met deze overname van diensten en personeel wordt de positie in de regio nog meer versterkt.

Jaap Mol: "Na meer dan 11 jaar op de teller in de schoonmaakbranche en gebrek aan opvolging, vind ik het nu ik ouder word prettiger om langzaamaan een stapje terug te doen. Ik ga mij dan ook alleen nog richten op glasbewassing, vloeronderhoud en specialistische werkzaamheden met minder personeel. Uiteraard heb ik altijd fijn met mijn team samengewerkt en vele mooie projecten mogen schoonmaken met als belangrijkste resultaat: tevredenheid bij mijn klanten. Mijn grootste wens was dan ook om het over te dragen aan een partij die net zoals ik door het vuur gaat voor haar klanten en altijd een hoog kwaliteitsniveau nastreeft. Met drie koppen koffie was een overname zo beklonken. Met Sjaak en het team heb ik een heel goed gevoel en weet ik dat op deze manier mijn klanten in goede (schoonmaak)handen zijn. Met de verkoop van de binnenschoonmaak (kantoorpanden, VvE's en scholen) aan AK Schoonmaak heeft de onderneming een ambitieuze en enthousiaste nieuwe eigenaar!"

Schone taak

Sjaak Kolthof, directeur van AK Schoonmaak: "Sinds de opening van onze vestiging Hardenberg – nu 3 jaar geleden – hebben wij als organisatie al een mooie klantenkring opgebouwd in Hardenberg en omstreken. Het is de wens en ambitie van AK Schoonmaak om onze klantenkring nog verder uit te bouwen. Aan ons de schone taak om 'het stokje' met veel plezier over te nemen van Jaap Mol. Met deze overname en uitbreiding van een gemotiveerd team komt dat helemaal goed".