Hardenberg

Afhaalbieb vanaf 4 januari

Door de redactie

Met ingang van 4 januari begint de Bibliotheek weer met de afhaalservice in Balkbrug, Bergentheim, Dedemsvaart, Gramsbergen, Hardenberg en Slagharen. Hiervoor kunnen weer boeken gereserveerd worden, online of telefonisch.

U wordt wel geadviseerd om zoveel mogelijk boeken te reserveren uit de filialen in de gemeente Hardenberg. Het is namelijk nog onduidelijk vanuit welke filialen we van buiten Hardenberg gereserveerde boeken ontvangen. U ontvangt een email als uw gereserveerde boek binnen is en dan kunt u het boek ophalen in Hardenberg op de dinsdagen en donderdagen van 14.00 tot 17.30 uur. In de overige vestigingen kunt u de boeken ophalen op de woensdagmiddag eveneens tussen 14.00 en 17.30 uur.

De bibliotheken in de gemeente Hardenberg zijn vanwege de lockdown fysiek gesloten tot en met dinsdag 19 januari. De boeken die mensen thuis hebben, zullen verlengd worden tot 7 februari.

Voor vragen is de Bibliotheek vanaf maandag 4 januari tussen 10.00 en 16.00 uur iedere werkdag te bereiken via 0523-270271 of via info@bibliotheekhardenberg.nl. Tot en met 2 januari is de bibliotheek helemaal gesloten.