Hardenberg

Adviesgroep Mulderij Verzekeringen opent derde vestiging

Door de redactie

Adviesgroep Mulderij is al ruim 55 jaar actief in voornamelijk Hollandscheveld en Hoogeveen. Nu opent het bedrijf een derde vestiging in het mooie historische pand aan de Dorpsstraat 74 in De Wijk.

Henny Mulderij, directeur: "Wij krijgen ook vanuit De Wijk steeds meer vraag naar advies op het gebied van hypotheken en verzekeringen. Momenteel is het bijvoorbeeld voor veel mensen interessant hun hypotheek over te sluiten. Maar we zijn naast hypotheken ook erg actief in verzekeringen, zowel particuliere ¿ als zakelijke verzekeringen en pensioenen. We zijn erg blij met deze prachtige nieuwe plek en nodigen iedereen van harte uit een kijkje te komen nemen".

Bekend gezicht

Hypotheekadviseur Henry Jansen is al een bekend gezicht in De Wijk: "Ik heb jaren in De Wijk gewerkt en zal vanaf nu ook weer veel op ons kantoor in De Wijk aanwezig zijn. Ik ben blij dat ik 'terug' ben op mijn bekende stek. Het mooie aan Adviesgroep Mulderij, is dat het een gemoedelijk en mooi familiebedrijf is. Ik heb er 35 enthousiaste en zeer betrokken collega's. Daar voel ik me bij thuis en kan ik helemaal mezelf zijn. Ik hou van contact met mensen en vind het belangrijk om eerlijk te zijn en vooral ook te zoeken naar de beste mogelijkheden voor de klant. Ik zie er dus enorm naar uit hier weer aan de slag te gaan!"

Klein feestje

Henny Mulderij: "Helaas kunnen we onze opening nu niet zo uitgebreid vieren als we het graag zouden willen. Dat halen we later zeker nog eens in. Iedereen is welkom om eens binnen te lopen om kennis te maken. We nemen daarbij natuurlijk de coronamaatregelen in acht en vragen iedereen voldoende afstand te houden".