Hardenberg

Advertorial Inspiratie-avond lezersreis naar sprookjesachtig Denemarken

Door de redactie

Studenten van Alfa-Travel organiseren op woensdagavond 4 maart een inspiratie-avond voor de lezersreis van Weekblad De Toren. Deze reis vindt plaats van 1 t/m 5 oktober 2020 en de bestemming wordt sprookjesachtig Denemarken. Wilt u alvast sfeer proeven? Benieuwd naar alle ins en outs van de bestemming van de reis? Graag nodigen de studenten u uit voor een bijzondere avond vol gezelligheid, muziek, informatie en lekkere hapjes uit de streek in het Sterrenrestaurant van het LOC+ te Hardenberg. Inloop 19.00 uur, aanvang 19.30 uur.

Deze inspiratie-avond is een unieke samenwerking tussen studenten van Alfa-college Hardenberg, The Travel Club/Your Travel en Weekblad De Toren. Tijdens deze avond zullen zij u alles vertellen over de bestemming van de reis, wat er allemaal te beleven valt, alle praktische informatie en heeft u tevens de mogelijkheid om de reis gelijk te reserveren. De studenten bereiden een presentatie voor en verzorgen de gehele aankleding en beleving passend bij de bestemming. Daarnaast kunt u tijdens deze avond alvast de sfeer proeven en genieten van verschillende heerlijke hapjes uit de streek van de bestemming van de Torenreis, geserveerd en gemaakt door studenten KOK en Manager Ondernemer Horeca. Tijdens de lezersreis worden verschillende plekken hoogtepunten in Denemarken aangedaan en de precieze bestemmingen en hoogtepunten van deze reis zullen op deze avond onthult worden, waarbij de studenten meer achtergrondinformatie zullen verstrekken. Een gezellige avond helemaal in Deense sfeer, mét daarnaast nog leuke interactieve activiteit.

Reserveren?

U kunt zich aanmelden tot 21 februari 2020 via: servicepunt.hard@alfa-college.nl. Graag o.v.v. uw naam, telefoonnummer, adres en het aantal personen. Mocht u toch liever willen bellen, dan kan dat met Antoinette Nicolai (The Travel Club / Your Travel): 06-28062330. Vol is vol! Bij ontvangst zal een kopje koffie en wat lekkers voor u klaar staan, en tijdens deze avond worden heerlijke hapjes uit de streek geserveerd. (overige drankjes op de avond zijn voor eigen rekening.)

Lees De Toren & De Toren van Twenterand online.Weer