Hardenberg

Actiedag Alpe d'HuZes

Door de redactie

Op zaterdag 16 maart is het dan eindelijk zover. Dé Actiedag van Team HardenbergOp. Op 6 juni doet Team HardenbergOp (bestaande uit de Hardenbergers Niek Dalhuisen, Arjan Jürries en Anne Zweers) namelijk mee aan de Alpe d'HuZes. Om hun streefbedrag van € 7.500 euro te halen organiseren zij tal van activiteiten. Deze actiedag is daar één van.

Dit evenement zal plaatsvinden op zaterdag 16 maart 2019 van 10.00 en 14.00 uur bij de kerk het Morgenlicht in Baalder (Gramsbergerweg 59). Er is een verkoop van veel handgemaakte producten. Hierbij kunt u denken aan schilderijen, kaarten, tassen, babyproducten, armbandjes, plantenhangers, etc. etc.) Ook zullen er op deze dag verschillende activiteiten plaatsvinden. Om 9.00 uur start er een fietstocht onder leiding van Team HardenbergOp. Deze tocht zal ongeveer 2 uur duren, opgeven hiervoor kan via de website www.teamhardenbergop.nl.

Van 10.00 tot 12.00m uur zijn er activiteiten voor de kinderen (knutselen, schminken, etc.) Natuurlijk is er ook veel lekkers te koop voor de innerlijke mens. Mocht u wel de actie van Team HardenbergOp willen steunen maar bent helaas verhinderd om op deze dag te komen? Dan kunt u de andere acties vinden via de website www.teamhardenbergop.nl.