Hardenberg

Aangepast Programma Mobiliteit ter inzage

Door de redactie

In de periode tot 1 juni heeft de gemeente Hardenberg van inwoners een reactie gekregen op het Programma Mobiliteit, het beleidsstuk dat gaat over verkeer en vervoer in de gemeente. De opmerkingen die de gemeente heeft gekregen zijn nu verwerkt in een aangepast programma.

unknown

Enige tijd geleden heeft de gemeente een eerste concept van het Programma Mobiliteit ter inzage gelegd. Het doel hiervan was om van u als inwoner te horen wat u hiervan vond. Of u onze knelpunten herkent, of u zich hierin kon vinden, en of u misschien ook iets miste. Hier hebben we 70 reacties op gekregen, en daar zijn we erg blij mee. Zo komen we namelijk samen tot een programma waarin u als inwoner ook een stem heeft.Met uw opmerkingen zijn we aan de slag gegaan en het resultaat is dat we nu een aangepast Programma

Mobiliteit hebben, een programma dat nog beter aansluit bij de wensen uit de samenleving. Voordat we definitief een besluit gaan nemen over het programma, willen we het nog één keer aan u voorleggen. U kunt dit aangepaste programma vinden op www.hardenberg.nl/mobiliteit. Daarnaast kunt u ook naar het gemeentehuis gaan, hier ligt het klaar om ingezien te worden. Wethouder Alwin te Rietstap: "We zijn blij met de positieve reacties die we tot nu toe hebben gehad over het Programma Mobiliteit. Het is voor ons echt zoeken, we moeten keuzes maken over de onderdelen waar we de komende jaren in willen investeren. Daarom vinden we het ook zo belangrijk dat u als inwoner, ondernemer of vertegenwoordiger van een belangengroepering met ons meedenkt. Dus bieden we het programma nog een keer ter inzage aan, en hopen we dat u nog eens met ons mee wilt kijken!"

Reageren?

U kunt tot 16 augustus 2020 reageren via e-mail (programmamobiliteit@hardenberg.nl) of via de post (gemeente Hardenberg t.a.v. Programma Mobiliteit, postbus 500, 7770 BA Hardenberg).