Hardenberg

9 medailles voor De Krim waarvan 4 goud

Ingezonden

Zaterdagochtend stond de laatste wedstrijd turnen op het programma de toestelfinales. Hier konden de turnsters van De Krim nog hun laatste medailles halen.

In wedstrijd 1 stond turnster Esra Toisuta op de vloer. Zij mocht de toestelfinale balk en brug doen. Helaas door 2 vallen op balk werd Esra hier 19e en op de brug 8e.

In wedstrijd 2 was het de beurt aan Britt v/d Belt op sprong en vloer, Robin Bosman op sprong, brug en balk, Iris Zuidema op brug, Caeley ter Horst op balk, Lotte Schonewille op balk en Carmen Vrielink op brug, balk en vloer. Britt werd 10e op sprong en door een vergeten element 16e op vloer. Robin werd 10e op sprong, 8e op brug en een keurige 3e plek op balk. Iris werd na een geweldige oefening 2e op brug. Lotte had helaas een val op balk waardoor zij 6e werd. Caeley had de beste oefening van vandaag en werd 1e. Carmen werd 9e op balk, had de beste brug en vloer en werd hier dus ook allebei 1e op.

In wedstrijd 3 mochten turnsters Lotte Doldersum, Maud Hagedoorn en Rebecca Zegers laten zien waarom hun thuis hoorden op de toestelfinales.

Lotte was geplaatst voor brug, balk en vloer, Maud voor sprong en Rebecca voor vloer. Lotte werd knap 3e op de brug, 10e op balk en 10e op vloer. Maud werd na 2 geweldige sprongen 3e en Rebecca werd 10e op vloer.

In de laatste wedstrijd was het de beurt aan turnster Nynke Zuidema. Nynke was geplaatst voor de brug en sprong. Na op allebei nieuwe onderdelen te hebben geturnd werd ze op brug 2e en mocht ze de gouden medaille voor de sprong mee naar huis nemen.

Wij als leiding zijn super trots op alle turnsters wat ze dit seizoen hebben bereikt. Wat vinden wij het geweldig om te zien hoe alle turnsters stuk voor stuk zijn gegroeid