Hardenberg

8 medailles en 2 bekers voor GV Gramsbergen

Ingezonden

Zaterdag 25 mei mochten een aantal turnsters van GV Gramsbergen deelnemen aan de toestelfinale van turnen in Beilen.

In wedstrijd 1 was het de beurt aan Aymée Brink en Sanne Noordkamp. Aymée werd 2e op de balk en Sanne 2e op het onderdeel vloer.

In wedstrijd 2 mochten Simone Alfring, Hanne Roossien, Sara Hekman, Iza Reinders en Ellemieke Entjes hun oefeningen laten zien. Simone mocht haar oefening laten zien op brug en balk, helaas heeft zij geen prijs gehaald, we mooie oefeningen laten zien. Ellemieke liet 2 mooie sprongen zien en Sara turnde erg sierlijk op de balk. Iza mocht de zilveren medialle in ontvangst nemen op de vloer en Hanne won het goud op vloer.

Wedstrijd 3 was voor Jasmijn Hekman en Florien Dimmendaal. Jasmijn mocht haar oefeningen laten zien op de brug, balk en vloer wat zij erg strak deed. Helaas geen medialle gehaald. Florien mocht haar sprongen op het onderdeel sprong laten zien. Zij liet mooie sprongen zien dat een 4e plek op leverde.

Wedstrijd 4, het laatste wedstrijddeel van deze dag was het de beurt aan Xuan Su, Laura Huisjes en Floor Bruggink. Xuan wist het goud te verdienen op het onderdeel brug, Laura kreeg het brons omgehangen voor het onderdeel balk. Floor werd knap 3e op sprong en 3e op vloer.

In de middag mochten de dansteams van GV Gramsbergen stralen op de dansvloer in Heerenveen.

Level Up werd met veel energie 5e van Noord Nederland en B-different eindigde net naast het podium met een keurige 4e plek.

Wij als leiding van G.V. Gramsbergen zijn erg trots op de prestaties die vandaag neergezet zijn!!