Hardenberg

5 jaar Kombifit bij KIOS'45

Ingezonden

KIOS'45 is in 2014 vanuit het project Korfbalimpuls N.O.Overijssel gestart met Kombifit. Na een bescheiden begin telt de groep inmiddels 23 deelnemers uit Sibculo, Bergentheim, Hardenberg en Vriezenveen. Elke maandagavond wordt er op de korfbalaccommodatie in Sibculo van 19:30 - 20:30 een uur lekker gesport (op eigen niveau).

Sinds bijna één jaar Kombifit, onder leiding van de trainers van Active & Fit uit Hardenberg. Dat betekent dat er in het eerste deel van het sportuurtje (tijdens de fitness-oefeningen) ook bootcamp-invloeden merkbaar zijn. Het tweede deel wordt gevuld met diverse spellen en sporten.

Kombifit is voor iedereen van ongeveer achttien jaar uit Sibculo en wijde omgeving, er is een ontspannen sfeer met ruimte voor iedereen. Er kan gebruik gemaakt worden van de (sanitaire) voorzieningen in het clubgebouw.

Maandagavond 9 september is er ter gelegenheid van het eerste lustrum een gratis inlooptraining voor iedereen die kennis wil maken met Kombifit. Na afloop is er ook aandacht voor dit jubileum.

De vakantiepondjes eraf krijgen? Dat kan bij Kombifit in Sibculo!