Hardenberg

5 bekers voor dansteams De Krim

Ingezonden

Afgelopen zaterdag stonden de eerste voorrondes van de KNGU danswedstrijden op het programma. De Krim was hier goed vertegenwoordigd met 2 duo's en 4 wedstrijdteams een een hoop trouwe supporters op de tribune.

In de ochtend mochten de duo's Loïs en Elise en Maaike en Anouk hun dans laten zien aan de jury. Voor Loïs en Elise was dit hun eerste duo wedstrijd. Na 2 geweldige mixen mochten Loïs en Elise een 3e plek in ontvangst nemen. En ons Nederlands Kampioen duo Maaike en Anouk werden 1e.

In de middag was het de beurt aan alle wedstrijdteams van De Krim. Het jongste team heeft na een geweldige mix laten zien dat hun de beste waren uit de categorie en mochten de grootste beker mee naar huis nemen. Double Decent werd 1e. Het tweede team dat hun dans mocht laten zien was Dansation. In dit team zitten veel nieuwe meiden die dit jaar voor het eerst wedstrijden doen. Ze hebben laten zien waarvoor ze zo hard hebben getraind de afgelopen weken. Dansation werd 2e. Straight On was daarna aan de beurt. Straight On liet zien waarom hun zeker een plekje verdiende op het podium. Een mix met hele strakke dansen en veel energie werd beloond met een 2e plek. Het laatste team wat de dag mocht afsluiten was No Limit. No Limit liet een strakke dans zien met veel uitstraling en energie. No Limit werd uiteindelijk 4e.

Wij kunnen terug kijken op een zeer geslaagde dag. Van de 6 teams hebben wij toch mooi 5 bekers mee naar huis genomen. We kijken uit naar de volgende wedstrijd en proberen hier dan ook weer een plekje te veroveren voor de finale in Ahoy Rotterdam.