Ommen

4Beat roffelt de trom in het Bostheater van Ommen

Door de redactie

Zondagmiddag 4 augustus vanaf 15.00 uur nemen de percussionisten van 4Beat de het publiek mee op wereldreis. De expeditietocht begint in het Bostheater van Ommen, gelegen pal onder de top van de Besthmenerberg. In de show van 4Beat staat trommelen centraal en het verhaal is bedoeld voor kinderen vanaf een jaar of vijf.

Het avontuur begint wanneer twee Nederlandse vriendjes op straat een tas vinden. De inhoud bestaat uit drumstokken. De twee kameraden willen hiermee op hun eigen trommels gaan rammen, maar eenmaal thuis aangekomen zijn de trommels onvindbaar. Het vriendenduo schakelt hulp in van twee andere vriedjes en met zijn vieren gaan ze naarstig op zoek. Het kwartet neemt het publiek in hun zoektocht mee naar de landen waar ze hebben gewoond of waar hun wortels liggen, te weten Curaçao, Turkije, Suriname, Nederland en Senegal. Via flitsende videobeelden en foto's wordt het publiek meegenomen naar die verre oorden. Zo leren de kinderen van alles over de huizen, straten, markten, rivieren, mensen en dieren uit die verschillende landen.

Gun dat kleine grut een plezier en hup uit de tuinstoel. Kom kijken en meedoen. Profiteer van dit gratis aangeboden muzikale presentje en maak er een leuk uitje van. Er kan in de nabijheid van het amfitheater worden geparkeerd. Verdwalen is onmogelijk, vrijwilligers van stichting Bostheater loodsen elke gast richting feest. Bovendien is het pad naar het bostheater voorzien van pijlen die in de juiste richting wijzen. Zie verder www.bostheaterommen.nl.