Hardenberg

4 medailles voor De Krim

Ingezonden

De eerste wedstrijd van het jaar begint al goed voor de turnsters van Beatrix De Krim.

In de 1e wedstrijd kwamen 7 turnsters aan bod. Voor instapper Esra was dit haar aller eerste wedstrijd. Esra liet super goede oefeningen. Esra werd 6e. Bij pupil 1 D2 meiden Robin, Britt en Livia was het lang spannend na 2 rondes stonden de dames nummer 1,2 en 3. Uiteindelijk mocht Britt de gouden plak in ontvangst nemen na een monster score op vloer van 13,950. Robin mocht het zilver mee naar huis nemen. Livia werd 14e. Aan de andere kant waren de dames van Jeugd 1 D2 bezig. Lisa, Caeley en Lotte hebben een goede wedstrijd geturnd. De dames hebben zichzelf deze wedstrijd goed laten zien. Lotte had zelfs de 2e score op balk. Uiteindelijk werd Caeley 5e, Lisa 7e en Lotte 10e.

In wedstrijd 2 kwam Carmen voor het eerst uit in de junioren. Na een super oefening op balk met een score van 11,450 wist ze nog een gouden plak mee te nemen naar De Krim.

In wedstrijd 3 kwamen Pupil 1 D1 turnsters Anouk en Iris, pupil 2 D2 turnsters Lotte, Maud en Rebecca en senior turnster Djoni aan bod. Voor Iris en Anouk was het de 1e wedstrijd in een niveau hoger. In een sterk en groot klassement werd Anouk 7e en Iris 10e. Na een strakke wedstrijd mocht Lotte nog een zilveren medaille meenemen. Rebecca werd 8e en Maud 13e. Djoni liet in een sterk deelnemers veld keurige oefeningen zien. Zij werd uiteindelijk 4e.

De laatste wedstrijd mochten jeugd 2 turnsters Lynn en Nynke hun nieuwe oefeningen laten zien. Hun vloeroefeningen werden positief ontvangen en kregen zelfs complimenten voor de uitvoering. Nynke werd 5e en Lynn 10e.

Beatrix kan met een glimlach terug kijken op een geslaagde dag. De volgende wedstrijd vind plaats in Dwingeloo op 9 maart.