Hardenberg

2 teams Nederlands Kampioen!

Ingezonden

Zaterdag 8 juni 2019 vonden de Nederlands Kampioenschappen plaats van de acrogym DE-niveau plaats in Oss.

Maar liefst 8 teams van Gv Gramsbergen hebben zich weten te plaatsten voor het NK. Dit is enorm knap van de teams, want ze trainen maar 1,5 tot 3 uur per week!

Als eerste was E-junior duo Lieke en Mette aan de beurt. Zij hebben een hele strakke oefening neergezet en zijn 8ste van Nederland geworden!

Vervolgens was het de beurt aan E-senior trio Marjolein, Miriam en Ellemieke. Zij hebben geknald op het NK en zijn als 4de geëindigd! Daarna was het de beurt aan E-senior duo Britt en Lieke. Ze hebben al hun concurrenten achter zich gelaten en zijn Nederlands Kampioen geworden!! Een hele knappe prestatie!

's Middags kwamen de teams van het D-niveau in actie. Jeugd trio Ruth, Tessa en Britt straalden op de vloer en zijn 7de van Nederland geworden. Junioren trio Laura, Amber en Iza lieten een prachtige oefening zien, maar helaas met een fout. Zij zijn 6de geworden. Bij de senioren mocht het trio Marianne, Tonnie en Marith hun oefening laten zien. In een heel sterk deelnemersveld zijn zij 9de geworden.

Bij de duo's lieten Ellen en Sanne een foutloze oefening zien. Hiermee zijn ze 6de van Nederland geworden. Ook het duo Lisa en Floor lieten een foutloze oefening zien. Ze kregen hele hoge punten voor hun techniek en met een geweldige score mochten zij op het hoogste podium klimmen en mogen zij zichzelf nu ook Nederlands Kampioen noemen!

Britt & Lieke en Lisa & Floor zijn Nederlands Kampioen! Zij komen uit Dalen, De Krim en Hardenberg en komen uit voor de vereniging Gv Gramsbergen. De leiding is enorm trots op deze meiden en op de geweldige prestaties die zij het afgelopen seizoen geleverd hebben!

Zondag 9 juni deden 2 C-niveau teams mee aan het OGK. Senioren trio Suzanne, Corien en Isa hebben twee prachtige oefeningen laten zien. Voor hun balansoefening kregen ze de bronzen medaille!

Junioren trio Lonneke, Lynn en Jasmijn hebben ook 2 hele sterke oefeningen neergezet. Met hun balansoefening werden ze 2e. Over 2 weken staat dit team ook op het NK in Ahoy!