Hardenberg

1e plaats voor dansteam B-Different & brons voor turnster Floor Bruggink

Ingezonden

Een echt wedstrijd weekend voor Gv Gramsbergen.

Zaterdag stonden de NNKS wedstrijden op het programma. Voor sommige dansers was dit hun eerste wedstrijd.

's Middags was het eerst aan de beurt aan het team Level Up! Dit team komt uit in de categorie Instap 13-15 jaar. In een sterk deelnemers veld van maar liefst 16 teams wist het team een keurige 6e plaats te mogen innemen.

's Avonds mocht het team B-Different in de categorie 16-18 jaar hun eerste wedstrijd dansen. De dans werd goed ontvangen door de jury en dit werd geweldig beloond. Het team mocht de grootste beker mee naar huis nemen en werd 1e in de voorronde van de Noord Nederlandse Kampioenschappen.

Zondag 10 februari was de tweede plaatsingswedstrijd voor de halve finale turnen van de 3e divisie District Noord in Dalen. Van G.V. Gramsbergen deden hier, in wedstrijd 1, Isa Belt en Floor Bruggink aan mee. Zij komen uit in het niveau Jeugd 1 Nationaal 4. Zij begonnen hun wedstrijd goed op balk, na ook op vloer en sprong mooie oefeningen geturnd te hebben, was brug hun laatste toestel.

Met beide een strakke oefening aan de brug, sloten zij hun wedstrijd af. Floor mocht de bronzen medaille in ontvangst nemen en Isa werd knap 5e.

In wedstrijd 2 mocht Britt Belt deelnemen. Britt neemt deel in het niveau pupil 1 Nationaal 3. Ook Britt begon haar wedstrijd op balk en liet hier gelijk een hele strakke oefening zien. Ook op de andere 3 toestellen liet zij mooie oefeningen zien. In een sterk deelnemersveld is zij 17e geworden.

Het is nog even afwachten voor de meiden of zij zich hebben geplaatst voor de landelijke halve finale, wat komende week bekend wordt gemaakt.

Wij als trainsters van G.V. Gramsbergen zijn trots op alle sporters die dit weekend deel hebben genomen aan de dans en turnwedstrijden.