Hardenberg

15e editie Oldemeijercross belooft wederom hardloopspektakel te worden

Ingezonden

15e editie Oldemeijercross belooft wederom hardloopspektakel te worden

De Oldemeijercross is een van de oudste wegwedstrijden uit de regio.In het prachtige gebied rondom recreatieplas de Oldemeijer vindt op zaterdag 19 oktober de Oldemeijercross plaats. Atletiekvereniging Spurt'88 heeft de organisatie in handen. Het belooft weer een fantastisch hardloopspektakel te worden voor jong en oud.

Na het grote succes van de afgelopen jaren, voert het parcours ook dit jaar weer geheel over de paden en het strand rondom recreatieplas de Oldemeijer. Houd je wel van een uitdaging en ga je pittige klimmetjes en een beetje zand en modder niet uit de weg? Dan moet jij er zeker bij zijn!

Het fraaie parcours geeft toeschouwers de gelegenheid om de wedstrijd goed te overzien en de lopers onderweg op meerdere punten aan te moedigen. Ook zijn er uitstekende voorzieningen voor lopers en toeschouwers nabij start/finish aanwezig. Running & Sound zorgt dit jaar wederom voor een sfeervolle omlijsting van het geheel.

Opzet in 2019 voor de Run2Day Vechtdal Crosscompetitie:

Net als in 2017 en 2018 zal deze wedstrijd deel uitmaken van de Run2Day Vechtdal Crosscompetitie. Een absolute aanrader voor alle hardlopers die houden van een uitdagende competitie in een schitterende bosrijke omgeving. ACO van Elderen, Loopgroep de Zandstuve, Loopgroep AG'85 en Spurt'88 hebben de krachten gebundeld en dit heeft geresulteerd in een viertal wedstrijden. Deze vinden plaats in Ommen, Vroomshoop, Staphorst en Hardenberg. Hier kan in diverse leeftijdscategorieën gestreden worden voor de winst in de competitie. Wie voor de eindoverwinning in aanmerking wil komen dient bij minimaal drie van de vier wedstrijden de finishlijn te zijn gepasseerd. (Inschrijven voor de Oldemeijercross kan via www.inschrijven.nl)