Hardenberg

15 jaar jubileum Interkerkelijke Ontmoeting met Vrouwen in Hardenberg

Door de redactie

Op vrijdagavond 1 november hoopt Jubileum Interkerkelijke Ontmoeting met Vrouwen te vieren dat ze 15 jaar bestaan. Het belooft een feestelijke, gezellige en bemoedigende avond te worden en ze nodigen jou van harte uit om dit met ons te vieren. Spreekster zal zijn: Ali de Goede-Martens uit Ede. Thema: 'Gods weg ... een pad van Liefde! De avond begint om 19.00 uur en zal ongeveer 21.45 uur afgelopen zijn. De avond vind plaats in de Sjaloomkerk, Hessenweg 57 in Hardenberg.

God wil Zijn waarheid in ons hart en leven tot uitdrukking brengen. Hij spreekt tot ons door middel van een lied of Zijn Liefdevolle Woord. Hoe verstaan wij dat? We hebben een keuze in hoe wij leven met Hem, zodat we groeien en bloeien op onze weg met Hem en met allen die op onze weg komen. Naast het zingen met de muziekgroep zullen Frank en Marlou van Essen hun artistieke medewerking verlenen. Aansluitend is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje.

Er is geen entree, WEL een collecte zodat we ons werk kunnen blijven voortzetten in de toekomst. Er is een boekentafel van Boekhandel Heijink aanwezig. Voor informatie kunt u terecht bij Frony de Weerd, 0618266062.