Op het Twente'randje'

Verhalen, herhalen

 Verhalen beste mensen zijn de beste brandstof voor onze creativiteit en gezelligheid. De economische crisis en nu de coronacrisis zijn daar ook onderdeel van, of je nu wilt of niet. We staan als Nederland hoog op de lijst van meest gelukkige landen ter wereld en toch klagen we er wat af, (niet eerlijk).

De decembermaand, hebben we in ons hart gesloten als meest gezellige maand van het jaar, met Sint Nicolaas, kerst en oud en nieuw. Hoe creatief gaan wij hier dit jaar mee om?

We willen alles graag vieren met onze naasten en vrienden, maar kan dat ook? Dat is nog maar de vraag. Laten we hopen, dat het vaccin ons daarbij helpt, en dat wij ons allemaal gedragen zoals het past en betaamt, en oog hebben voor alles en iedereen.

Omzien naar elkaar, zorgen voor elkaar voor een menswaardig bestaan. Ja als ik wist dat morgen de wereld zou vergaan, dan zou ik vandaag nog een appelboompje planten(?). Maar maak je geen zorgen voor de dag van morgen, ja, ja, juist. alhoewel, Niente in ordine tutto a Posto,(in een beetje chaos worden de mooiste dingen geboren, en loopt alles op rolletjes), en er is wel eens gezegd, als de wereld ooit vergaat ga ik naar Den Ham, want daar gebeurt alles 10 jaar later. Een misschien onmogelijke droom voor velen, maar LACH eens om jezelf, en zoek je grenzen eens op, sta jezelf toe om eens ongegeneerd te huilen en vertel je geliefden eens hoeveel je van hen houdt. Omhels en geef een innig vurige kus, met alles erop en d’r an. Ga door, praat minder, luister meer en laten we blij zijn dat we hier wonen. 

Span de regenboog en die is voor jou, ja zing, vecht, huil bid LACH werk en bewonder. Ja, goed oppassen en lief zijn.

Groeten Henk.