Op het Twente'randje'

SAMEN ZIJN


Het einde van het jaar, de decembermaand met al z'n feestdagen is aangebroken, zeg maar zo'n beetje the most wonderful time of the year. We hopen dat onze overheid gaat regeren en ook de menselijke maat in acht neemt. Als iets niet kan, dan kan  het niet, maar zijn er mogelijkheden, geef dan ruimte zodat we de feestdagen veilig en gezellig SAMEN kunnen vieren. Tel uw zegeningen en ga er waardig mee om, laten we ons gedragen, en dan plukken we er later de vruchten van. Laten we desnoods kerst en oud en nieuw op een later tijdstip vieren, zetten we de tijd even voor of achteruit, (gebeurt wel vaker). We zijn dan wel weer wat verder in de tijd en weer wat ouder en hoe ouder de viool, hoe mooier de klank, en hoe ouder de pijp hoe zoeter de rook.

Ja samen lachen, samen huilen. Leven door dicht bij elkaar te zijn. Samen zijn is sterker dan de sterkste storm, gekleurde dan het grauwe om je heen. Ja samen zijn en samen leven, da's toch goed voor iedereen. Samen voor ons eigen, is mooier dan het mooiste schilderij, dan gaat er toch van alles door je heen. De glans van je haar, de blos op je gezicht, het stralen van je ogen is dan zelfs mooier dan alle zonnelicht. Onze kusjes zijn dan toch net zo lekker warm als ons bloed.

Ondanks alles wens ik u het allerbeste en allermooiste de komende tijd, en alvast een gelukkig nieuwjaar. Wanhoop nooit, nee nooit, het is verboden de hoop op te geven. Ga verder met een zuiver hart, da's een prachtig iets, evenals het dragen van een wit en schoon overhemd. Samen opgewekt naar de eindstreep.

SAMEN ZIJN da's pas FIJN.

Groeten Henk.