OV-ambassadeurs
OV-ambassadeurs

Inloopspreekuur Openbaar Vervoer

dinsdag 5 maart 2024 10:00 tot 11:30

Vindt u autorijden in het donker onprettig? Overweeg dan het openbaar vervoer! OV-ambassadeurs staan klaar om u te helpen bij het gebruik van het openbaar vervoer. Ook als u andere vragen heeft over het gebruik van het ov of al een tijdje niet meer met bus of trein heeft gereisd. Stel uw vragen tijdens een inloopspreekuur Tijdens maandelijkse inloopspreekuren op verschillende locaties geven OV-ambassadeurs advies en tips over reizen met de bus of trein. Ze helpen hun leeftijdsgenoten om zelfstandig te blijven reizen, en laten zien dat het openbaar vervoer helemaal niet moeilijk is. Door het zelf te ervaren, zult u merken dat het meevalt! Of het nu gaat om een bezoek aan familie, een museum, of een ziekenhuiscontrole, reizen met het openbaar vervoer wordt dan geen probleem meer. Datum: dinsdag 5 maart 2024 Tijd: 10.00 – 11.30 uur Locatie: Buurtkamer Centrum, Burg. Bramerstraat 92, Hardenberg Telefonische spreekuren  Als u de voorkeur geeft aan telefonisch contact met een OV-ambassadeur, neem dan gerust contact op tijdens het telefonisch spreekuur. OV-ambassadeurs zijn elke werkdag beschikbaar om uw vragen te beantwoorden. U kunt hen bereiken op: 038 – 303 70 10.  

Rolstoelvriendelijk: ja
Huisdiervriendelijk: ja

Locatie