schilders in D'Oale Skoele
schilders in D'Oale Skoele L.P. Stodel

Expositie

zaterdag 23 maart 2024 12:30 tot zondag 24 maart 16:30

Kom en bewonder de prachtige creaties van lokale kunstenaars tijdens de aankomende expositie georganiseerd door de Schilderclub D’Oale Skoele Vroomshoop. Op 23 en 24 maart a.s. openen we onze deuren van 12.30 tot 16.30 uur voor een unieke kijkervaring. Locatie: D’Oale Skoele Julianastraat 23, Vroomshoop (t.o. Café Kremer) Laat je inspireren door een scala aan kunstwerken, allemaal met liefde en passie gemaakt door getalenteerde leden van onze club. Diverse kleurrijke en mooie werken, er is voor elk wat wils! De toegang is vrij, dus nodig gerust vrienden, familie en kennissen uit om samen met jou deze bijzondere expositie te beleven. Ontdek nieuwe talenten en geniet van een middag vol kunst en cultuur. Mis deze kans niet om lokale kunst te ervaren en de creativiteit van onze gemeenschap te vieren. We kijken ernaar uit je te verwelkomen op onze expositie!

Rolstoelvriendelijk: ja
Huisdiervriendelijk: ja

Locatie