Fotogram. Audiovisuele avond in Gramsbergen op 14 maart.

donderdag 14 maart 2024 20:00 tot 22:30

Een audiovisuele serie is een -op muziek- overvloeiende reeks foto’s over een bepaald onderwerp. De beelden worden met een beamer geprojecteerd op een groot scherm. De series zijn gemaakt door 9 leden van Fotogram die deel uitmaken van de Audiovisuele Groep binnen de club. In een avondvullend programma zullen dit keer 12 series vertoond worden. In de series “Beeldig Fotogram” presenteren alle leden van Fotogram zich met 4 foto’s, waardoor een beeld ontstaat van de onderwerpen waar de leden zich mee bezighouden in de fotografie. Net als in voorgaande jaren worden diverse onderwerpen gepresenteerd. Fotogram wil er een boeiende en afwisselende avond van maken. Door de makers zijn series ingeleverd met de titel: Beeldig Fotogram 1 en 2; Hanzejaar 2023;Avond Landschaftspark Duisburg; Impressies van Rotterdam; IJsland in winterstemming; Ronkend roest; Vogels; Vogelhut Vledder; Natuurwerkdag; Spetteren en Landmannalaugar (IJsland). Tijdens de presentatie zal bij iedere serie een korte inleiding worden gegeven, waarbij iets over de inhoud en het ontstaan van de serie wordt verteld. Ook zal er gelegenheid zijn voor het stellen van vragen.

Rolstoelvriendelijk: ja
Huisdiervriendelijk: nee

gratis toegang

Locatie