een van de bezoekers verwend de paarden
een van de bezoekers verwend de paarden eigen foto

kijk en Doedag bij `t Olde Manegepeerd

zondag 25 februari 2024 12:00 tot 16:00

Kijk en doedag op zondag 25 februari Van 12 tot 16 uur. Bij `t Olde Manegepeerd Komen jullie ook. Zoals elke laatste zondag van de maand geven wij op deze dag een ieder weer de gelegenheid om meer te weten te komen over de opvang van de uitgewerkte manegepaarden. In de hooiberg koffie/thee/ranja en frisdrank staat klaar. Dit wordt verzorgt door onze gastvrouw . Dan is het tijd dat je de paarden extra aandacht kan gaan geven. Daarbij geven we graag uitleg over onze opvang. Wat is er te doen: Als eerste kun je voor de draden de paarden verwennen met iets lekkers. Bijv: door zelf brood of wortels mee te nemen. Een appeltje gaat er ook wel bij ze in. Ook zijn er paardensnoepjes te koop. 13 uur gaan de paarden naar de stal en is er de mogelijkheid om ze een lekkere borstelbeurt te geven dit wel in overleg met de vrijwilligsters. In tussentijd is er gelegenheid om bij de 2de hands paarden spulletjes te kijken. 15 uur Krijgen de paarden hun paardenbrok. Zo hopen wij dat jullie met elkaar een gezellige en nuttige middag hebben. Tot ziens aan de Lovenseweg 3 te Dalmsholte 06-12874764 www.manegepeerd.nl info@manegepeerd.nl

Rolstoelvriendelijk: ja
Huisdiervriendelijk: ja

Vrije gift
geen reserveer

Locatie