Postzegelbeurs

zaterdag 24 februari 2024 10:00 tot 16:00

Postzegelbeurs in Steenwijksmoer/Coevorden Op zaterdag 24 februari organiseert de Postzegelclub Coevorden-Hardenberg e.o. weer haar jaarlijkse beurs in dorpshuis “De Schalm” in Steenwijksmoer. De beurs wordt geopend om 10.00 uur en sluit om 16.00 uur. De entree is gratis. Er worden 13 handelaren verwacht, met veel postzegels en poststukken. Om 14.00 uur wordt er een veiling gehouden van albums, postzegels en poststukken. De veilinglijst beslaat maar liefst 174 kavels. Dus voor iedere filatelist keus genoeg om juist dat zegeltje te bemachtigen, waar men jaren-lang naar zocht. Ook als u geen actieve verzamelaar meer bent is er de mogelijkheid de waarde van uw ver-zameling te laten taxeren en een advies wat er mee te doen. Hartelijk welkom in het gastvrije dorpshuis De Schalm, Hoofdweg 47, Coevorden.

Rolstoelvriendelijk: ja
Huisdiervriendelijk: ja

gratis

Locatie