Dansen en ontmoeten in een ongedwongen sfeer
Dansen en ontmoeten in een ongedwongen sfeer Shutterstock

Dans- en contactavond 45 up met live muziek van de populaire band Wheels bij zaal Mulder Hardenberg

zaterdag 24 februari 2024 20:00 tot zondag 25 februari 0:30

Voor degenen die graag dansen, maar zich qua leeftijd niet meer helemaal op hun gemak voelen in de disco is er aankomende zaterdag 24 februari weer een dans- en ontmoetingsavond met live muziek bij zaal Mulder te Hardenberg. De muzikale begeleiding zal worden verzorgd door het populaire orkest Wheels. Het repertoire van Wheels bestaat uit een uitgekiende mix van dansbare muziek uit de jaren 60, 70, 80 en 90. De avond begint om 20.00 uur. De zaal gaat open om 19.30 uur. De entree bedraagt 10 Euro. Het adres van de zaal: Gramsbergerweg 68

Rolstoelvriendelijk: nee
Huisdiervriendelijk: nee

10 Euro

Locatie