Werkblad bij de fotografieworkshop op 17 juni in Stedelijk Museum Coevorden
Werkblad bij de fotografieworkshop op 17 juni in Stedelijk Museum Coevorden Stedelijk Museum Coevorden

Fotografieworkshop ‘Maak je eigen ansichtkaart van Coevorden’

zaterdag 17 juni 2023 15:00 tot 16:30

Stel je eens voor… je bent bij je neef op bezoek. Eén van zijn buurmeisjes komt langs en vraagt waar je woont. Je vertelt dat je uit Coevorden komt, maar het buurmeisje heeft hier nog nooit van gehoord. Ze vraagt of je een foto van de stad hebt. Wat zou jij haar van Coevorden laten zien? Ga met een Polaroidcamera de stad in en maak je eigen ansichtkaart van Coevorden. Je begint met het onderwerp: wat wil jij op jouw ansichtkaart van Coevorden laten zien? Vervolgens leer je over compositie: hoe zou je dat op de foto zetten? Aan het eind van de workshop krijgt jouw foto een plekje in het museum. Praktische informatie: Zaterdag 17 juni van 15.00-16.30 uur Locatie: Stedelijk Museum Coevorden (Haven 4, 7741 JV Coevorden) Gratis, wel aanmelden via 0524-525150 Voor jong en oud (vanaf 13 jaar) Ervaring met fotografie is niet nodig, maar mag natuurlijk wel! Over workshopleider Melanie Banis Beeldend kunstenaar Ervaring met uiteenlopende doelgroepen met verschillende leeftijden en achtergronden “Ik denk dat het een leuke ontmoeting wordt tussen verschillende mensen die een gemene deler hebben, namelijk fotografie en Coevorden.”

Aanmelden via 0524-525150

Locatie