Uitnodiging dag van de bouw
Uitnodiging dag van de bouw Bouwend Nederland

Dag van de bouw

zaterdag 17 juni 2023 10:00 tot 15:00

Op zaterdag 17 juni kan iedereen een kijkje nemen op de `bouwplaats Vechtrijk Gramsbergen’. Doorgaans is de bouwplaats van NONAK B.V. verboden toegang, maar tijdens de dag van de bouw op zaterdag 17 juni is deze van 10:00 tot 15:00 uur opengesteld voor het publiek. Toegang naar het bouwterrein is mogelijk via de Anerweerdweg te Holthone. De toegang is gratis en er valt een hoop te beleven voor jong en oud. De Dag van de Bouw is de dag waarop bouw- en infrabedrijven door heel Nederland hun bouwhekken openstellen om mensen kennis te laten maken met de positieve aspecten en de maatschappelijke betekenis van de bouw en infra. Bouwend Nederland, dé branchevereniging voor bouw- en infrabedrijven, is initiatiefnemer en organisator van de Dag van de Bouw. De dag is onderdeel van de imago-campagne ‘De bouw maakt het’, waarmee Bouwend Nederland laat zien hoe belangrijk de bouw en infra is voor Nederland.

Locatie