Afbeelding
eigen foto

65 ste Hardenberger vierdaagse

woensdag 14 juni 2023 17:55 tot zaterdag 17 juni 21:00

14 juni a.s. gaat de Hardenberger vierdaagse weer van start voor de 65ste keer! Er kan gewandeld worden op woensdag/donderdag/ vrijdagavond start is om 18.00uur Zaterdagmiddag starten we om 13.00 uur. We starten alle dagen vanaf het Vechtdal college Een mooie route door de omgeving van Hardenberg. Zaterdag de laatste dag mag iedereen verkleed mee doen met het thema “KLIMAAT’. Wel graag opgeven bij de inschrijving, onderweg wordt er gejureerd. de jury let op de meest originele of wie zingt de meest originele liedjes in het kader van het thema. We vertrekken om 15.45 uur voor het Defilé richting het centrum. Een hoogte punt voor de lopers! Begeleid door diverse muziekkorpsen. Aangemoedigd worden door het publiek langs de route, gaan we richting de markt, waar de prijsuitreiking plaats zal vinden.

10 mei 15.30 - 16.30 uur voor inschrijving

Locatie