Kerst Samenzang

zaterdag 9 december 2023 20:00 tot 21:30

Zat. 9 dec. om 20.00 uur kunt u tijdens de Kerstsamenzang, heerlijk zingen en naar muziek luisteren. De Willem Hendrik Zwart Hal is helemaal ondergedompeld is kerstsfeer. Het programma bestaat uit liederen en muziekstukken rondom het thema Advent en Kerst. Ad Huetink zelf begeleidt de Samenzang op het prachtige Monarke orgel. We nemen al vast een voorproefje op het Kerstfeest, waarop de geboorte van Jezus al eeuwenlang gevierd wordt. We vieren het licht als teken van nieuw leven. Samen zingen geeft een gevoel van verbinding. U bent van harte uitgenodigd. Op het programma staat o.a.: 3 luik Adventsliederen (F. Asma), Fantasie: “Op U mijn Heiland blijf ik hopen” (H. Slettenhaar), Praise the Lord with the drums and cymbals (S. Karg Elert) en Fantasie “Prijs de Heer, die herders prijzen” (J. Nieuwenhuyse). Het volledige programma vindt u op onze site. www.huetink-royalmusic.nl

Rolstoelvriendelijk: ja
Huisdiervriendelijk: nee

€ 10,--
Reservering gewenst: T 0572-371838/E: adhuetink@gmail.com

Locatie