Afbeelding
team Sukerbiet

Zondag 3 December jubileumeditie SealEco MTB Challenge

zondag 3 december 2023 8:30 tot 10:00

Op zoek naar een sportieve uitdaging op de MTB? Dan is de Seal Eco MTB Challenge helemaal iets voor jou. Zondag 3 december organiseert Team Sukerbiet i.s.m. cycling Lemelerveld deze tocht alweer voor de vijfde keer. De zeer attractieve tocht voert door het prachtige gebied van het Vechtdal en Salland met onder andere mooie singletracks over de Lemelerberg en de gebieden rondom Hardenberg. Bij de start krijgt iedereen een startbordje als souvenir mee. De verzorging voor de innerlijke mens is onderweg uitstekend geregeld met diverse verzorgingsposten. De traditionele pannenkoeken zullen ook dit jaar zeker niet ontbreken. Bij pech onderweg zullen de mannen van Kokkiebikes er alles aan doen, dat je, je weg weer kunt vervolgen. Zo niet dan zorgt de organisatie ervoor dat je weer in Lemelerveld komt. Bij terugkomst krijg je een warm onthaal met een heerlijk gratis bakkie snert. Alle opbrengsten gaan ook dit jaar weer voor de volle 100% naar de goede doelen waar we ons met Team Sukerbiet elk jaar weer voor inzetten. Zo zetten we ons dit jaar onder andere in voor ALS, De vrienden van de Enk, Hospice en Logeerhuis Sam in Lemelerveld en Stichting Vechtgenoten in Ommen. Meer info: https://www.fietssport.nl/toertochten/54695/sealeco-mtb-challenge-2023

Rolstoelvriendelijk: nee
Huisdiervriendelijk: nee


volwassenen 15.00 jeugd (tot 16 jaar) 7.50
https://www.fietssport.nl/toertochten/54695/sealeco-mtb-challenge-2023

Locatie