Afbeelding

Lezing ‘Landscaping in Arts’ door Eric Schutte

donderdag 5 oktober 2023 19:00 tot 21:00

In samenwerking met Hardenberg Art. Deze lezing is een verslag van en onderzoek naar onze verhouding tot de wereld. Een toegankelijke lezing met toch een leerzame inhoud die je anders laat kijken. Als mens zijn we onderdeel van een omgeving die redelijk neutraal ervaren kan worden, maar ook als aangenaam of juist niet. Deze ervariingen vormen het leidraad voor een analyse van onze verhouding tot het landschap door de eeuwen heen. Daarom komt de beeldende kunst voorbij, maar ook de (regionale) landschapsarchitectuur, zoals te vinden bij landgoed Vilsteren of Eerde. Eric is afgestudeerd als beeldend kunstenaar en doceert kunst (-beschouwing -geschiedenis -filosofie en -productie) aan een school voor voortgezet onderwijs in Hardenberg. Aanmelden:info@hardenbergart.nl Rolstoelvriendelijk: jaHuisdiervriendelijk: ja
Aanmelden:info@hardenbergart.nl

Locatie