Dansen bij Mulder begint weer

dinsdag 3 oktober 2023 19:00 tot 22:00

De danslessen van Dansen bij Mulder beginnen weer. 3 Oktober is de eerste les. De Beginnerscursus start om 19.00 uur. Deze cursus bestaat uit 8 lessen, waarin je de Quickstep, de Engelse Wals en de Tango leert. In een vervolgcursus kan het programma worden uitgebreid. De gevorderden, met enkele jaren danservaring, beginnen om 19.45 uur.Deze cursus loopt het hele dansseizoen en omvat 25 lessen. Alle standaard ballroom- en latindansen komen aan bod. Het laatste uur is voor de vergevorderde dansers. De lessen voor de gevorderde en vergevorderde dansers zijn erop gericht om de bestaande vaardigheden te trainen en te behouden, en nieuwe aan te leren. Dat gebeurt in een ongedwongen sfeer, een gezellige manier om fit te blijven.

Rolstoelvriendelijk: ja
Huisdiervriendelijk: ja

Op aanvraag
dansenbijmulder@gmail.com

Locatie